STORKOLLEKTIVET

image alt

🍄 Om Myselium 🍄 Forbind dig med os 🍄 Myseliums festival 🍄


Image alt text here

Hvordan forbinder du og vi os?

Myselium handler om forbindelser. Kærlighed, viden, ressourcer skal have lov at cirkulere. Mange mennesker der ikke bor her, har været og er med til at gøre Myselium muligt. Så...

Ring til os

Grib knoglen, og ring til vores fastnettelefon! Hør hvornår vi holder arbejdsdage, festival, åbent hus, infomøder osv. Vi vil meget gerne høre din stemme.

Invitér os

Vi deltager med glæde i jeres seminar, podcast, festival eller hvor vi end kan møde dig og jer der deler vores værdier eller bare er nysgerrige på det kollektive økofeministiske liv.

Connect på de sociale medier

Mastodon-profil: https://radikal.social/@myselium

Kontaktinfo

Fastnettelefon: 32 22 49 82

Email: kontakt [a] myselium.org

Adresse: Herredsfogedvej 9, 5700 Svendborg

Koordinater: 55,10078, 10,60717


Vis større kort

Er du/I vores nye beboer(e)?

Vi vokser! Vi har ikke altid plads til flere beboere, men vi er altid interesserede i at høre fra dig eller jer der kunne se dig/jer selv i vores fællesskab.

Optagelsesprocessen kan skræddersys til forskellige behov og situationer, men som standard ser den sådan her ud:

  1. Kontakt os. Ring, skriv, kom og besøg os, og hør hvordan situationen er. Det er altid rart med lidt menneskelig kontakt både for ansøger og for kollektivet.
  2. Skriv en ansøgning til os på mail, eller ring og meld din/jeres interesse officielt. Vi vender tilbage så hurtigt vi kan, med forslag til hvordan vi går videre, med mindre det af en eller anden grund slet ikke er aktuelt.
  3. Hvis vi påbegynder optagelse, får du/I tildelt en buddy som står for kontakt.
  4. Typisk starter vi med at du/I er på besøg en uge og får god lejlighed til at møde os alle sammen og stille og besvare alle de spørgsmål der uvægerligt kommer op. Din/jeres privatøkonomi skal herunder vendes med vores økonomigruppe, så vi ved hvad fællesøkonomien går ind til. Vi ønsker ikke at økonomi skal stå i vejen for optag, men der er selvfølgelig grænser for hvad der kan lade sig gøre.
  5. Hvis der efterfølgende er god gensidig stemning, kommer du/I og bor med os i en måned så vidt muligt, så du/I kan opleve hverdagen i kollektivet og vi alle kan få et godt grundlag at beslutte et eventuelt videre samliv ud fra. Efter en måned skal vi gerne kunne tage en beslutning, men det kan også være at der er behov for yderligere snakke. Hvis det ikke kan lade sig gøre med en samlet måneds besøg, plejer vi at kunne finde andre løsninger, men god tid er essentielt.

PS: Vi vil meget gerne have børn i Myselium, men vi har også besluttet at vi skal være flere voksne pr. barn, så man også kan føle sig hjemme her uden børn. Derfor kan det være at vi i nogle situationer må afvise ansøgere med hjemmeboende børn.

Image alt text here